Tunku Hanis Jelaskan Gambar Pergaduhan 3150214586425611304

Sponsor




Sejak semalam sebuah blog hiburan telah menyiarkan beberapa keping foto pelakon Tunku Hanis dan Liza Abdullah kelihatan sedang bergaduh di set sehingga perlu diredakan ramai orang disekelilingnya.

Blog tersebut mendakwa dua pelakon wanita ini sedang bergaduh sakan di sebuah set penggambaran namun tidak pula menjelaskan sebab mengapa pergaduhan itu tercetus.

Tunku Hanis menjelaskan apa sebenarnya yang berlaku.

“Saya terkejut bagaimana foto itu telah tersebar, sedangkan ianya merupakan babak yang kami lakonkan dalam sebuah drama.

“Bukan sahaja terkejut malah saya rasa kelakar pula sebab saya dan Kak Liza memang sangat baik dan memang ketika itu saya suruh Kak Liza berlakon seperti kami bergaduh betul.

“Tapi tak mungkin saya nak bergaduh betul dengan Kak Liza, saya hormat dirinya sebagai seorang pelakon hebat dan senior.Malah kami memang tidak pernah ada masalah,”katanya kepada portal blog hiburan murai.com.my ketika dihubungi.

Selain itu, Tunku Hanis berharap peminat-peminatnya tidak tertipu dengan penulisan blog hiburan itu.

“Sebenarnya saya malas nak layan perkara ini kerana memang ianya tidak benar. Saya harap peminat tidak tertipu dan saya tahu mereka lebih mengetahui,” luahnya lagi.

Mengenai perkembangan lain, Tunku Hanis yang kini merupakan pelajar separuh masa jurusan Pengurusan Perniagaan di Universiti Teknologi Malaysia (UTM) itu kini baru sahaja selesai penggambaran drama bersiri Suamiku Encik Sotong.


Anda suka berita di blog ini. Moh le LIKE Page ni.. Terima Kasih
more…

Che Ta buat Passport anaknya Untuk melancong 7545366594054834016


Dalam diam-diam tu, pelakon dan juga pengacara Primadona Rozita Che Wan telah siapkan passport untuk anaknya Aaishah Dhia Rana.
Comel sungguh foto Aaishah di passport tu, rasa mcm nak cubit-cubit pipinya.
Sumber dari Instagram beliau dengan kapsyennya “yeaaay Aaisyah can now see the world now.”
Dengan pelbagai tempat Che Ta hastag seperti London, Paris, dan Amsterdam. Nampak gayanya Che Ta dah siap siaga untuk pergi bercuti dengan bayi comelnya itu.
Apapun admin ucapkan selamat bercuti. Tapi pastikan lepas pantang..Mana tau nanti kesihatan terjejas kalau tak ikut tempoh berpantang.

Anda suka berita di blog ini. Moh le LIKE Page ni.. Terima Kasih
more…

Foto Zul Ariffin Macho Bergaya 999820525164875816


Siapa tak kenal bintang macho malaya terbaru Zul Ariffin. Ramai Awek, bini, makcik dan nenek yang mesti cair punya dengan ketampanan Zul Ariffin. Mula femes setelah muncul menjadi hero untuk slot drama di TV3 - Rindu Awak 200 Peratus. Apapun, enjoy gambar n video.












Anda suka berita di blog ini. Moh le LIKE Page ni.. Terima Kasih
more…