Che Ta buat Passport anaknya Untuk melancong 7545366594054834016

Sponsor


Dalam diam-diam tu, pelakon dan juga pengacara Primadona Rozita Che Wan telah siapkan passport untuk anaknya Aaishah Dhia Rana.
Comel sungguh foto Aaishah di passport tu, rasa mcm nak cubit-cubit pipinya.
Sumber dari Instagram beliau dengan kapsyennya “yeaaay Aaisyah can now see the world now.”
Dengan pelbagai tempat Che Ta hastag seperti London, Paris, dan Amsterdam. Nampak gayanya Che Ta dah siap siaga untuk pergi bercuti dengan bayi comelnya itu.
Apapun admin ucapkan selamat bercuti. Tapi pastikan lepas pantang..Mana tau nanti kesihatan terjejas kalau tak ikut tempoh berpantang.

Anda suka berita di blog ini. Moh le LIKE Page ni.. Terima Kasih
more…

Foto Zul Ariffin Macho Bergaya 999820525164875816


Siapa tak kenal bintang macho malaya terbaru Zul Ariffin. Ramai Awek, bini, makcik dan nenek yang mesti cair punya dengan ketampanan Zul Ariffin. Mula femes setelah muncul menjadi hero untuk slot drama di TV3 - Rindu Awak 200 Peratus. Apapun, enjoy gambar n video.












Anda suka berita di blog ini. Moh le LIKE Page ni.. Terima Kasih
more…

Izue Islam Elak bersentuhan pelakon wanita 8684920647265751849


KUALA LUMPUR, 18 DIS 2014: Pelakon Izzue Islam masih berpegang pada prinsip cuba tidak akan bersentuhan dengan pelakon wanita di set penggambaran terutama babak romantik.
Bagi dirinya, banyak cara lain untuk melihat sesuatu plot itu kelihatan mesra dan romantik selain daripada bersentuhan atau berpeluk.
“Walaupun bunyinya macam janggal tapi bagi saya ada sebabnya, jangan salah faham sebab setiap pelakon ada cara masing-masing untuk mengekalkan karektor.
“Sebagai memegang status sebagai seorang suami, menjaga aib pelakon wanita yang bujang adalah tanggungjawab saya, jadi tak perlu diperbesarkan isu ini,” kata Izzue ditemui portal Murai.com.my dimajlis sidang media Oh My English: Villa Isabellaaa!? di ibu negara.
Menurutnya, prinsip yang dia pegang ini hasil perbincangan dengan pengurusnya iaitu Awin dan majoriti produksi yang memberi tawaran berlakon tidak merasakan ia adalah masalah besar.
“Krew produksi pun okay, tidaklah merasakan kalau tiada adegan berpeluk itu memberikan masalah kepada mereka untuk ‘shoot’.
“Mereka semua ‘happy’ dan banyak perkara lain yang perlu ditekankan semasa sesi penggambaran terutama dari segi kamera, skrip dan tumpuan kepada watak yang ingin dilakonkan,’ ujar Izzue.
Sumber
Astro gempak


Anda suka berita di blog ini. Moh le LIKE Page ni.. Terima Kasih
more…